Voyager Blade 2 на Thorn Lighting!

Целта на аварийното осветление е да позволи на хората да напуснат безопасно сградата в случай на авария. В тези ситуации осветлението може да спаси животи и да запази хората.

От само себе си се разбира, че аварийното осветление трябва да отговаря на всички приложими норми и разпоредби. Най-доброто аварийно осветление отива още по-далеч, включвайки лесна инсталация и поддръжка, дълъг живот и енергийна ефективност. Voyager Blade 2 на Thorn Lighting прави точно това. Универсалният базов корпус е здрав и лесен за монтиране на стени и тавани. Корпусът е идентичен за двата диапазона на разпознаване, което намалява сложността при идентифициране на правилния аксесоар за различни опции за монтаж, като например за вграждне или за висящ монтаж. Разширявайки гъвкавостта още повече, всички пиктограми (нагоре, наляво, надясно, надолу и бяло фолио) са включени към осветителното тяло. Необходима ли е различна продължителност на автономността поради местните изисквания? Voyager Blade 2 е идеалният избор, предлагащ избираема продължителност на автономност от 1/2/3/8h (с ръчен и автоматичен тест) чрез промяна на настройките на DIP превключвателя. Много тънката светловодна акрилна плоча е почти невидима отстрани, но предлага хомогенен външен вид отпред благодарение на специален печат с градиент, който оптимално разсейва светлината.

Martin Hintzen – продуктов мениджър: „Voyager Blade 2 наистина има всичко. Той е разработен с мисъл за електротехника, осигурявайки лесна инсталация и различни опции за монтаж. Със своя елегантен и тънък дизайн Voyager Blade 2 не нарушава пространството в стаята, а се слива с него.” Нашето аварийно осветление винаги отговаря на най-новите европейски стандарти за безопасност и ЕМС, включително: EN 60598-1; EN 60598-2-22; EN 62471; EN 55015; ISO7010

Научете повече