Основни дейности

Компанията се развива в следните основни направления:

  • Внос и продажби на осветителни тела и решения
  • Светлинно проектиране, измервания, одити и пълен инженеринг за намаляване на енергопотреблението
  • Светотехнически калкулации и технико-икономически (ROI) анализи и консултинг
  • Възможност за финансиране на енергоефективни проекти за осветление

Z-Light подхожда индивидуално към всеки проект, съобразявайки се с конкретната специфика и изисквания. Компанията се фокусира върху енергийната ефективност и решения за осветление, свързани с опазването на околната среда. Голямото разнообразие от иновативни продукти, както и квалифицирания ни екип ни позволяват да предоставим на нашите клиенти професионални светлинни решения и консултации от концептуално ниво, през имплементиране на подходящите осветителни тела, до качествена реализация на проектите.

Нашите услуги

Внос и продажби на осветителна техника

Z-Light е официален представител на известни европейски производители на осветление за България и предлага светлинни решения за всякакви приложения.

Светлинно проектиране и дизайн

В зависимост от спецификата на проекта, екип на компанията, обследва и анализира конкретната ситуация и на база на тази информация в кратък срок може да подготви и предостави светотехнически проект, ROI анализ и ценово предложение.

Пълен инженеринг

Освен разработването на енергоефективни проекти за осветление, компанията извършва доставка, монтаж и инсталация и въвеждане в експлоатация на необходимата осветителна техника и оборудване. Гаранционно и следгаранционно обслужване и поддръжка.

Възможност за финансиране

Партньорството ни със световни производители, като Zumtobel ни дава възможност да управляваме и оперираме с финансов ресурс за осъществяване на програми, свързани с икономия на ел. енергия и енерго-ефективност в осветлението в различни сфери на бизнеса.