VCT технология от Thorn Lighting!

Variable Colour Temperature – необходимата технология!

Технологията VCT (променлива цветна температура) внася нова динамика във вашето пространство. Вече е възможно да зададете специални цветни температури за конкретни зони от вашето пространство, вариращи от 2700 K до 6500 K.t.

VCT ви позволява да настройвате ръчно и автоматично нивата на осветеност и да задавате предварително определени сценарии на осветление според вашите конкретни изисквания. В допълнение, тази технология може да се управлява с нашето basicDIM Wireless приложение или чрез системи за управление на осветление със съвместимост с DALI2.

basicDIM Wireless е нашата система за управление с технологията Casambi Bluethooth, интегрираща сензори, ключове и осветителни тела, които могат да се управляват и конфигурират от таблет или смартфон с помощта на специално приложение. Тъй като е безжичен, basicDIM е също толкова подходящ както за съществуващи инсталации, така и за новоизградени такива. Инсталирането не може да бъде по -лесно, тъй като цялата необходима технология е вградена в осветителното тяло и не е необходимо допълнително окабеляване. Добавете интелигентна функционалност към работното си пространство, като комбинирате VCT с Omega Pro 2, или внесете ново динамично предимство в общите зони и коридори, гостоприемството или търговските площи, като комбинирате технологията с популярната серия продукти Chalice.

При комбинирането на VCT с Altis ще има съвсем ново ниво на осветление на стадиона. Улрих Юргеншелерт – продуктов мениджър Допълнителни прожектори: „VCT добавя много стойност към стандартната светлина. Вече можете лесно да настройвате цветната температура и нивата на осветеност или ръчно с помощта на приложението, или автоматично чрез предварително дефиниране на сцени и времена. Най -хубавото е, че не се нуждаете от сложна инсталация, за да работи всичко ”.