Punch от Thorn Lighting!

Независимо дали става дума за класна стая или за офис пространство, серия Punch на Thorn Lighting внася пълна гъвкавост в дизайна на проект. Предлага се в две дължини, L1200 и L1500, за да покрие изискванията за осветеност и дизайн. Класическата му линейна форма с алуминиева отражателна решетка, включва предварително инсталиран захранващ кабел. С ефективност до 128 lm/W, Punch е отличен избор за широк спектър от проекти и приложения за модернизиране.

Работата с Punch е лесна благодарение на различните възможности за инсталация. Независимо дали са монтирани директно на тавана или окачени на различни височини, инсталацията е бърза и без усилие. Монтажът на стена е също толкова лесен с помощта на специалните аксесоари . Множество опции за вход на кабели и предварителното окабеляване, допълнително опростяват монтажа на вариантите за повърхностен монтаж. Освен това, Punch може да бъде поръчан като DALI димируемо осветително тяло.

Благодарение на специалната оптика и отражателната решетка, светлината се насочва към работните повърхности по най-ефективен начин и с перфектен контрол на отблясъците. Директната светлина може да се комбинира с непряка светлина за създаване на комфортна осветена среда. Punch може също да осигури асиметрично светоразпределение тип wall washer, например за черни дъски в класната стая. От офиса на продуктовия мениджър Кристоф Швайгер казват: „Punch връща класическата отражателна решетка, която много дизайнери на осветление харесват и предпочитат. Той внася простота в пространството и наистина може да добави комфорт към атмосферата със своето пряко/непряко разпределение на светлината. С 3 различни опции за монтаж Punch максимизира гъвкавостта и възможните приложения.”

Научете повече за Punch на http://www.thornlighting.com/en/products/indoor-lighting/surface-and-suspended-luminaires/Punch