Нови иновативни решения от Thorn Lighting

Ние от Thorn обещахме да създдем осветление, което може да се изживее, а не само да се види. През изминалата година работихме усилено, за да изпълним това обещание. Ние инвестираме много в изследвания и разработки и можем с увереност да кажем, че тези нови попълнения към нашето портфолио са създадени за бъдещето – с устойчивост, свързаност и ефективност в основата им.

Затова имаме удоволствието да споделим с вас нашите най-нови продукти, които са проектирани да правят повече от това просто да светят. Надяваме се, че ще ви хареса да откриете бъдещето на осветителните технологии.

Cetus

Предлага се в 3 различни размера, Проектиран около принципите за устойчивост, Cetus е високоефективен (до 140lm/W) и има гъвкава функция за избор на цветна температура и светлинния поток (LCS), която позволява коригирането на интензитетана светлината след инсталирането, когато е необходимо, давайки на продукта потенциал за по-дълъг полезен живот. . Разгледайте гамата на Cetus – http://www.thornlighting.com/en/products/indoor-lighting/downlights/Cetus

Altis

Новият прожектор Altis е мощен, гъвкав и лесен за инсталиране. Осигурявайки до 217 000 lm, той може да се използва в широк спектър от спортни приложения и е без трептене за HDTV излъчване с множество опции за конфигурация на CCT/CRI/TCLI и промяна на цветната температура. Предлага се във версии с 1, 2 или 3 модула, което води до разнообразие от оптична конфигурация и възможности за инсталиране.