Комплексен център Роуз Еър с осветление от Z-Light!

Z-Light проектира и достави осветителните тела за комплексен център Роуз Еър, предназначен за извършване на техническо обслужване, преглед и ремонт на самолети тип: Airbus A320, Airbus A321 и подобни в този клас. Хангарната площ е проектирана за едновременно сервизно обслужване на два самолета.

За да постигне изискуемите нива на осветеност в хангара, нашият екип проектира основното осветление с 200 броя осветителни тела от серия HiPak на нашия основен партньор Thorn Lighting (част от Zumtobel Group). Осветителните тела са DALI димируеми и са със светлинен поток 25 000 lm.

За осветлението на офисите, преходните зони и общите части (разположените на три етажа), използвахме 83 броя LED панели от серия ANNA и 132 броя LED луни за вграждане AMY 200 LED DL 2000 840 на Thorn Lighting.
Аварийното осветление на центъра беше изпълнено с 83 броя осветителни тела с автономност 3 ч., а основното осветление в техническите помещения е релизирано със 191 броя енергоефективни влагозащитени осветителни тела, произведени от наш партньор (български производител) по задание на инженерите на Z-Light.

Използваните осветителни тела са произведени от висококачествени материали в съответствие с действащите стандарти на ЕС. Разполагат с всички необходими сертификати и декларации и са с 5 години гаранция.

Със завършването на този проект, нашият екип се доказа за пореден път, като предпочитан партньор за мащабни проекти.