Комплекс Райски залив с ефектно осветление за SPA & Relax зоната и басейна!

Z-Light пое предизвикателството да проектира осветлението на SPA & Relax зоната и басейна на семейния хотел Райски залив в село Голяма Желязна.

След обстойно обследване, вдъхновени от това уникално място и проведените разговори с ентусиазираните собственици на комплекса, нашият екип разработи концепция за ефектно осветление на зоната около басейна с линейни осветителни тела тип wallwasher и дискретно осветление с прожектори, които да подчертаят контурите на дърветата и растенията в красивите зелени площи.

Това прекрасно място, разположено в Троянския балкан на брега на язовир Сопот,  заслужаваше подобаващо осветление, което да създаде необходимата атмосфера и в комбинация с невероятната природа наоколо да допринесат за настроението и комфорта на гостите и те наистина да се почувстват в рая.

За реализацията на проекта, инженерите от проектантския отдел на Z-Light, избраха осветителни тела на нашия дългогодишен партньор Viokef – най-големият производител на осветителни тела и декоративно стъкло в Гърция.

Осветлението по продължение на оградата около басейна и релакс зоната, беше изпълнено с 26 броя Marvel Wall Washer Light L1000 – влагозащитени осветителни тела IP67, 36W, 3960 lm, 3200K, а за да осветим растенията и дърветата, използвахме 10 броя Flood Light Atlas – компактни LED влагозащитени прожектори IP65, 3W, 270 lm, 3200K.

Z-Light винаги се старае да удовлетвори желанията на клиентите си, като предоставя професионални светлинни решения и както винаги, поставената задача беше изпълнена успешно.

С гордост можем да кажем, че вследствие на нашата работа, сега хотел Райски залив е още по-светъл и гостоприемен и нашият екип е допринесъл комплексът да стане любимо място за отдих на много хора.

Сега екипът на Z-Light е ангажиран да предложи решения за парково осветление и за новото разширение на комплекса. Останете на линия и скоро ще научите повече за следващия ни проект!