Функционални светлинни решения за офис!

Z-Light завърши успешно поредното светлинно предизвикателство, като проектира и достави всички осветителни тела за офис пространство на свой клиент, съгласно дизайнерския проект и изискванията за дейността на клиента.

Основната идея беше осветлението да се впише по оригинален начин и да бъде естествено допълнение към интериора. Едновременно с това на определени места, акцентирахме на дизайна на осветителните тела.

„Open space“ частта на офиса е с достатъчно естествена светлина от прозорците и целта беше да се „допълни“ дневната светлина с изкуствено осветление с необходимия светлинен поток и да се постигне равномерна осветеност през всички часове на деня. За да решим тази задача, използвахме специално проектирана конфигурация от непрекъсната светеща LED линия KALIS, следваща основните преходни зони в офиса, в комбинация с висящо осветително тяло Wave Round S с диаметър 1350 мм и свободностоящи офис осветителни тела с директна и индиректна светлина Tol F на нашия партньор Intra Lighting. Всички осветителни тела са DALI димируеми и са със 7 години гаранция.

Още един успешен проект, доволен клиент и нова страница в нашата книга за светлината!