Новият магазин Maxi Pet в София, с осветление от Z-Light!

В края на месец юни, Z-Light успешно приключи с поредния „светъл“ проект – новият магазин Maxi Pet в София на Pet Network Group (лидер в предлагането на храна и аксесоари за домашни любимци с над 120 магазина в Югоизточна Европа)

Както и при първият им магазин в България, изискванията на клиента бяха, нивата на осветеност в търговската зала да са над 1000 lx, а за да се съобразим с концептуалния проект, на определени места трябваше да поставим висящи LED high bay осветителни тела (тип камбана), произведени по поръчка в различни цветове.

Основното осветление между регалите в търговската зала беше реализирано с линейни решения на нашия основен партньор Zumtobel от една от най-емблематичните им серии – Tecton със специално подбрана оптика за конкретното приложение.

Входната и касовата зона изпълнихме с вградени линейни осветителни тела NOTUS 3 LINEAR LED, луни за вграждане от серии FLUXUS и Max Mobilis, а за амбиентно осветление в някои зони, използвахме луни за вграждане STELLA от Bright Special Lighting.

Осветлението в офисната част на магазина и, беше реализирано с LED панели ANNA LED Q596 3750 840 с ниско ниво на заслепяване – UGR<19, а висящите LED high bay осветителни тела (тип камбана), бяха доставени от Bright Special Lighting и One Light. Всички осветителни тела са с 5 години гаранция.

Крайният резултат беше впечатляващ и всички отново са доволни.

Z-Light е официалният партньор на Zumtobel Group, Intra Lighting, Viokef, Bright Special Lighting, One Light , Preciosa, Metalco, BenitoCity Design за България.
Нашият екип е на разположение да разработи Вашия проект за осветление и да Ви подпомогне в избора на подходящите продукти за конкретното приложение.