Качествено осветление за новооткрита зала по фехтовка в София!

През 2017г. Z-Light направи светотехнически изчисления на клуб по фехтовка „Младост“, за подмяна на съществуващите конвенциални осветителни тела с ново LED енергоефективно осветление за залата на стадион Васил Левски.

В този проект постигнахме възвръщаемост на инвестицията за новото осветление за по-малко от една година, използвайки влагозащитени осветителни тела (IP65) с ниска консумация на електроенергия и 5 години гаранция от серия Julie на нашия оснoвен партньор Thorn Lighting (част от Zumtobel Group).

Освен икономическия ефект, постигнахме по-високо ниво на осветеност и допринесохме за комфорта на всички трениращи в залата.

В края на 2020 г., бяхме поканени от ръководството на клуба по фехтовка „Младост“, да проектираме осветлението и на новия им фехтовален център в кв. Гео Милев, зала ИЧС, гр. София, където предвид спецификата на проекта и височината на залата, избрахме мощни осветителни тела от серията HiPak на Thorn Lighting.

Третата генерация осветителни тела от серия HiPak на Thorn Lighting се отличават с ефективност от 165 lm/W, дълъг експлоатационен живот (50 000 ч.) и 5 години гаранция, което ги прави идеално решение за спортни съоръжения и високи промишлени и складови помещения в индустрията, където освен високите изисквания за осветеност е важна и консумацията на електроенергия.

Крайният резултат – едно светло и модерно спортно съоръжение, идеалното място за спорт, както за утвърдени спортисти, така и за бъдещи шампиони!