Акцентно осветление от Thorn за магазин Bianki® в Paradise Mall!

Екипът на Z-Light проектира и реализира осветлението на втори магазин от веригата на водещия български производител Bianki® в Paradise Mall, София с LED прожектори на тоководещи шини от нашия основен партньор Thorn Lighting.

Този път задачата беше решена, като използвахме 35 бр. LED прожектори TONIC SPOT LED2800-930 MT3 FL BK, монтирани на три успоредни висящи тоководещи шини, надлъжно разположени на тавана.

Прожекторите от серия TONIC на Thorn Lighting, се отличават със светлинен поток от 2800 lm и индекс на цветопредаване CRI≥90, което ги прави особено подходящи за приложение в такъв тип търговски обект.

Всички осветителни тела са произведени в европейските заводи на Thorn Lighting и са с 5 години гаранция.

Поредната успешна реализация на светлинни решения за търговските обекти от Z-Light – сега за магазини Bianki®,  а утре и за Вашия търговски обект!

Z-Light е официалният партньор на Zumtobel Group, Intra Lighting, Viokef, Bright Special Lighting, One Light , Preciosa, Metalco, BenitoCity Design за България.
Нашият екип е на разположение да разработи Вашия проект за осветление и да Ви подпомогне в избора на подходящите продукти за конкретното приложение.