Baumit

Осветление и за новата офис сграда на Баумит България!

Z-Light се справи успешно с поредната „светлинна“ задача – проектирането на осветлението и доставката на осветителните тела за новата офис сграда на Баумит България в гр. Елин Пелин.

Съгласно изискванията на проекта, за изпълнението на осветлението в офисите, конферентните зали и останалите работни помещения в сградата, нашият екип използва 191 бр. LED панели за вграждане от серия BETA на основния ни партньор Thorn Lighting (част от Zumtobel Group).

Осветителните тела от семейството на BETA, със своя призматичен разсейвател са правилният избор за осветление на работни зони, офис площи или училища. Отличават се с висока ефективност – до 120 lm/W, UGR <19, IP54/IK06.и отговарят на международния стандарт EN12464-1.

Осветлението на рецепцията, лобито, коридорите, общите части и сервизните помещения е реализирано с 80 бр. луни за вграждане от серия AMY на Thorn Lighting.

Осветителните тела от серия AMY са с минималистичен дизайн, мека дифузна, но същевременно ефективна светлина, без отблясъци и са едно от най-практичните решения за общите части на всяка сграда.

Алейте и пътеките около сградата са осветени с 21 бр. градински осветителни тела от класическата серия D-CO LED Bollard на Thorn Lighting  

Всички осветителни тела, използвани в проекта са с 5 години гаранция и имат всички сертификати, декларации за съответствие и СЕ маркировка, съгласно действащите стандарти на ЕС.

Поредната успешна реализация за екипа на Z-Light и поредният международен клиент в нашето портфолио!