Комплексен център Роуз Еър с осветление от Z-Light!

Z-Light проектира и достави осветителните тела за комплексен център Роуз Еър, предназначен за извършване на техническо обслужване, преглед и ремонт на самолети тип: Airbus A320, Airbus A321 и подобни в този клас. Хангарната площ е проектирана за едновременно сервизно обслужване на два самолета.

За да постигне изискуемите нива на осветеност в хангара, нашият екип проектира основното осветление с 200 броя осветителни тела от серия HiPak на нашия основен партньор Thorn Lighting (част от Zumtobel Group). Осветителните тела са DALI димируеми и са със светлинен поток 25 000 lm.

За осветлението на офисите, преходните зони и общите части (разположените на три етажа), използвахме 83 броя LED панели от серия ANNA и 132 броя LED луни за вграждане AMY 200 LED DL 2000 840 на Thorn Lighting.
Аварийното осветление на центъра беше изпълнено с 83 броя осветителни тела с автономност 3 ч., а основното осветление в техническите помещения е релизирано със 191 броя енергоефективни влагозащитени осветителни тела, произведени от наш партньор (български производител) по задание на инженерите на Z-Light.

Използваните осветителни тела са произведени от висококачествени материали в съответствие с действащите стандарти на ЕС. Разполагат с всички необходими сертификати и декларации и са с 5 години гаранция.

Със завършването на този проект, нашият екип се доказа за пореден път, като предпочитан партньор за мащабни проекти.

Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM