ONE: Преобразете нощта! – технологична платформа от acdc lighting | Zumtobel Group

  • Начало
  • Новини
  • ONE: Преобразете нощта! – технологична платформа от acdc lighting | Zumtobel Group
/
2020-01-09
ONE: Преобразете нощта! – технологична платформа от acdc lighting | Zumtobel Group

ONE: Преобразете нощта! – технологична платформа от acdc lighting | Zumtobel Group

Технологичната платформа на acdc lighting - ONE се състои от три интегрални елемента: 5D обектив, Clean Beam Design (CBD) силиконов рефлектор и User Connect апликация за мобилни устройства. Заедно това трио Ви дава възможност да създавате разнообразни потребителски светлинни схеми, използвайки едни и същи осветителни тела, и всичко това контролирано единствено от смартфон. Промяната в околната външна атмосфера, която създава външното архитектурно осветление никога не е била по-лесна и възможна само с натискането на бутон досега. И всичко това без допълнително опроводяване и без сложно предварително програмиране.

Ето как едно пространство около Вашата сграда би могло да бъде осветено в различни периоди от тъмната част на денонощието:

  5D обектив

5D обектива използва иновативна течно-кристална технология, която прави възможно да се затъмни и оформи снопа светлина в ъгъл от 12 до 50 градуса.

 Clean Beam Design силиконов рефлектор

Изключителен контрол на ъгъла на снопа светлина. Чист и рязък ефект от осветяване (без „разливане“ на светлина, цветно засенчване или разлагане). Всичко това е възможно благодарение на интелигентния дизайн на вътрешния оптичен елемент.

 User Connect

Безжично Bluetooth™ решение за контрол на осветлението. С User Connect можете лесно и незабавно да регулирайте ъгъла на снопа светлина, цвета и и цветна температура на отделни или групи осветителни тела, всички от безплатно приложение за мобилни устройства. Опростена спецификация! По-малко компоненти за използване, спестете време при инсталирането.

Повече за платформата вижте в следното видео:

Продуктите с ONE платформата от acdc покриват изцяло възможните приложения за архитектурно осветление – за вграден монтаж в земя/настилка PLAZA R, открит конзолен монтаж PLAZA S или за вграждане в таван ORA.


Вашето въображение е на ход!

За Нас

Z-Light е дружество, специализирано в търговията с продукти за осветление и е официален партньор на Zumtobel Group за територията на България.

Контакти

София, ул. Опълченска бл.42А,
тел. 02 963 2230/102
02 963 2230/103

0887 551 166

office@z-light.bg