Елементи и решения за обзавеждане на градска среда от Metalco и City Design

  • Начало
  • Новини
  • Елементи и решения за обзавеждане на градска среда от Metalco и City Design
/
2019-10-10
Елементи и решения за обзавеждане на градска среда от Metalco и City Design

В два последователни дни, на 3-ти и 4-ти октомври 2019 г., в офиса на Z-Light се проведе презентация на тема „Елементи и решения за обзавеждане на градска среда от Metalco и City Design“.

На презентацията присъстваха архитекти, дизайнери и представители на строителни фирми. Те успяха да се запознаят с широката гама продукти и решения на двете фирми за обзавеждане на градска среда като модулни системи места за сядане, пейки, пикник кътове, кошчета и пепелници, стойки за велосипеди, кашпи, колчета и огради, решетки за дървета, чешми, рекламни дисплеи и указатели, спирки и навеси, елементи за детски площадки. Бяха разгледани и видовете материали, от които са изградени решенията, и от които зависят добрите експлоатационни характеристи, здравина и устойчивост на атмосферни влияния, които гарантират дълготрайност.

Z-Light е ексклузивен партньор и дистрибутор на Metalco и City Design за територията на България.

Metalco е световен лидер в производството на решения за луксозно, иновативно градско обзавеждане, съчетаващо безкомпромисно качество с всеизвестния италиански дизайн.
Установеното тясно сътрудничество с някои от най-утвърдените световни дизайнери и студиа като Antonio Citterio, Marc Aurel, Palomba+Serafini, Pininfarina е предпоставка решенията на Metalco да се отличават с иновативни форми, посветени на функционалността и да олицетворяват разпознаваем луксозен стил. Луксът е постигнат чрез съчетаването на качествени материали и покрития в различни цветове и се характеризира с красота, отличителност, вдъхва просперитет и кара всеки гражданин да се чувства като у дома си.
Metalco е съсредоточена върху екологията, енергийната и продуктова екологична устойчивост - всяка част от продуктите е рециклируема, а енергийните нужди на компанията се задоволяват от собствената фотоволтаична система на покрива на нейния завод. Производствените дейности включват всички етапи на производството на продуктите и са съсредоточени в Castelminio di Resana (TV), разположени на площ от 50 000, от които 25 000 m² са покрити.
Понастоящем централата на Metalco наброява над 170 служители, в допълнение към структурите за продажби в над 50 чужди страни. По този начин компанията достига до клиенти в цяла Европа, Близкия изток, Азия, Азиатско-тихоокеанския регион и Америка, осигурявайки максимално внимание и гъвкавост, особено по отношение на конкретни изискания.
Продуктите на компанията са намерили приложение за облагородяване на градската среда в повече от 4000 градове в 32 страни по света. Компании като Tesla, Harvard и Expo2015 и общини като Париж, Сингапур, Дубай, Москва, Рио де Жанейро, Доха, Баку избират Metalco като парньор за проектиране и изпълнение на външното си обзавеждане.

City Design е на пазара за дизайн и производство на градско външно обзавеждане повече от десетилетие.
Обширната продуктова гама на компанията се фокусира върху предлагането на интересни, дизайнерски и лесни за асемблиране решения.
Водена от идеята да се създадат практични и елегантни решения за всякакви населени места, City Design се фокусира върху подобряването на обществените пространства, без да добавя комплексност на своите клиенти или крайни потребители.
Чрез непрекъснато инвестиране в прецизни производствени технологии компанията е в състояние да предложи стотици продукти в различни материали, цветове и покрития на впечатляващо добри цени, без да губи от качеството, с марка „произведено в Италия“.
Днес City Design е мястото за предоставяне на цялостни решения за градско обзавеждане, когато става въпрос за съчетаване на интелигентен дизайн, разнообразие на продукти и простота.

Презентацията може да бъде свалена от следния линк: https://bit.ly/2oxhIB8

За Нас

Z-Light е дружество, специализирано в търговията с продукти за осветление и е официален партньор на Zumtobel Group за територията на България.

Контакти

София, ул. Опълченска бл.42А,
тел. 02 963 2230/102
02 963 2230/103

0887 551 166

office@z-light.bg